top of page
dramatic-indoor-light-leak-sunny-background-hd.jpg

Info

Sijainti

Hotelli Visiitti sijaitsee Ylivieskan uuden torin vieressä osoitteessa Kartanotie 3. Vaikka olemme kaupungin keskustassa alue on rauhallinen, mutta silti lähellä "kaikkea". Rautatieasema on on ihan kulman takana, mikä tekee saapumisesta helppoa ja kätevää.

Pysäköinti

Huoneen hintaan sisältyy yksi autopaikka pistokkeella. Löydät parkkipaikat sisäänkäynnin läheltä. Valitse paikkasi Hotelli Visiitin logolla merkatuista parkkiruuduista. Jos tarvitsette useamman autopaikan tai saavutte isommalla ajoneuvolla, niin löydätte pysäköintipaikan Pajalankadun parkkipaikalta. Tällä parkkipaikalla ei ole lämpöpistokkeita, mutta kaikki merkkaamattomat paikat ovat käytettävissä.

Parkkipaikkakartta

Koodilukot

Sisäänkirjautumisessa käytämme koodilukkoja. Saat henkilökohtaisen koodin ennen saapumistasi. Koodilla pääset sisään hotellin ulko-ovesta ja omaan huoneeseesi. Käyttö on helppoa.

Pysäköinti

Huoneemme

Meidän äänieristetyt ja kodikkaasti sisustetut huoneet tarjoavat rauhallisen ympäristön rentoutumiseen. Joidenkin huoneiden lisäherkkuna on parveke. Parvekkeella on sallittua tupakoida oven ollessa kiinni.

Huomioithan, että meiltä EI löydy:

  • Esteettömiä huoneita. Hotelli on hissitön.

  • Lemmikkihuoneita

  • Allergiahuoneita

  • Sähköauton latauspistokkeita

  • Anniskeluoikeuksia

B68I5166-HDR-Pano (1).jpg
Aamupala

Aamiainen

Nauti päivän aloituksesta meidän monipuolisella aamiaisella, joka koostuu tuoreista raaka-aineista ja eettisesti valituista tuotteista. 

ma-pe klo 6.30-9.00

la-su aamupala toimitetaan huoneeseen edellisenä iltana

Myös erityisruokavaliot pyritään huomiomaan pyydettäessä.

aamupala

Asiakaskeittiö

Vaikka hotellin läheltä löytyykin useita ruokaa tarjoavia ravintoloita, asiakaskeittiömme tarjoaa sinulle vapauden valmistaa herkullisia aterioita juuri silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Keittiömme antaa sinulle mahdollisuuden luoda omia lempiruokiasi, valmistaa kevyt iltapala tai kätevästi pakata eväät päiväsi seikkailuihin.
 

Asiakkaiden käytössä on tyylikäs ja monipuolinen keittiö. Keittiöstä löytyvät kaikki yleisimmät ruoanlaitossa tarvittavat välineet, astiat ja ruokailuvälineet. Naapurissa on ruokakauppa, joten raaka-aineitakaan ei tarvitse kaukaa hakea. 
 

Keittiön yhteydestä löytyy kahviautomaatti, josta on näppärä ottaa vaikka kaakao iltapalan kaveriksi

Asiakaskeittiö
Asiakaskeittiö

Sauna- ja kokoustilat

Hotelli Visiitin sauna- ja kokoustilat tarjoavat täydellisen yhdistelmän rentoutumista ja tehokkuutta. Oli kyseessä sitten rento saunailta tai tärkeä kokous, meillä on tarjolla juuri oikeat puitteet. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarjoilujen suhteen olemme valmiita räätälöimään juuri sinun tarpeitasi vastaavan tarjouksen. 

Sauna
Miestenvuoro ma-to klo 19–21.

Naisten vuoro järjestetään etukäteen sovittaessa.

Kysy mahdollisuutta muihin saunavuoroihin.

saunatilat

Pyykinpesu

Pyykkihuoneemme, sijaitsee hotellin alimmassa kerroksessa ja se on varustettu pesukoneella ja pyykin kuivausmahdollisuudella.

Pyykkihuoneemme on avoinna ma klo 6.30 - pe klo 12.00.

 

Grey Material
Pyykinpesu
Yrittäjä

Hotelli Visiitin toiminta heijastelee vahvasti meidän työporukan yhteisiä arvoja; käytännöllisyyttä, reiluutta, ystävällisyyttä, helppoutta ja rentoutta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan vieraille kodikkaan ja leppoisan oleskelun, olitpa sitten työmatkalla tai lomalla. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Heli Hautamäki

Heli

Heli, Hotelli Visiitin yrittäjä, on koulutukseltaan hotelli-, ravintola- ja matkailualan restonomi. Heli on toiminut yrittäjänä vuodesta 2008. Työkokemusta on kertynyt erilaisista asiakaspalvelutehtävistä. Heli hoitaa hotellin perusjuttujen lisäksi myös kaikki varaukset. 

Satu

Satu

Satu on meidän aamupalojen hengetär. Satu pyöräyttää yhtä näppärästi niin lihapullat kuin täytekakunkin. Toki kaikki muutkin hotellin arkeen kuuluvat työt onnistuvat tältä monitoiminaiselta.

Mirjami

Mirjami

Kun tarvitaan lisätyövoimaa, niin apuun tulee Mirjami. Mirjami eli Mimmi on pitkän linjan siivousalan ammattilainen, jolle hotellityö on tuttua. Siivoustöiden lisäksi Mimmi pyörittää omaa islanninhevostallia.

bottom of page